Mart ayının sonu :)

Sevgili günlük ile lafa başlıyoruz tekrar 🙂 Mart ayının sonuna geldik, yine hesaplar-kitaplar tutmadı, yine kafa on milyon oldu. Düzenli çalışmak bana işlemiyor mu ne?

Şu havalar açsa artık

Güneşi özledim, açsa şu havalar artık. Sürekli yağmur çamur, yağmur çamur. İnsanın keyfi kaçıyor böyle havalarda. Memleketi toz-çamur götürüyor, gündüz arabayı yıkatsam, akşamında yine kirli haline dönüyor 🙂

KDV indirimi

Kdv indirimini kaçırmayın, bilgisayar parçalarında KDV oranı 3 ay boyunca %8 olacak. Eğer dolar biraz daha düşerse, faydalı olacaktır bizler için. Hemen alışveriş yerine, biraz daha beklemek faydalı olacaktır sanırım. Nasıl olsa 3 ay boyunca geçerli bu indirim. Ben de 1TB’lık bir harici disk düşünüyorum.

Sonunda Twitter

Sanırım epey geç oldu, ancak az önce işlere bir ara verdim ve Twitter‘a üye oldum ve kısa içerikleri girebileceğim bir sayfam oldu. Hayırlı olsun bize.

Güncelliyorum (2 nisan), bu da FriendFeed.

İstanbul yolcusu kalmasın

Bir aksilik olmazsa, kısa süreliğine İstanbul’a geliyorum kafamı dağıtmak için. Hafta sonuna denk gelen bir blog buluşması v.b. varsa haberdar edin, uğramaya çalışırım 😉

Blog ödülleri

Blog ödülleri 2009’un Teknoloji Blogları Kategorisi: Yazılım, Donanım, Web Teknolojileri, İnternet, Oyun kategorisi altında dmry.net’i kayıt ettim. Hadi hayırlısı..